iwallet
Status: gast Vorige Vorige Home Producten Service/Support Uw Profiel Contact
 
Over Stebis
Vacatures
Configurators
Links
Sitemap
 
Inloggen
Registreren
 
Zoeken:
Artikelnummer
Omschrijving
Categorie
Specificaties
Merk

Acties
Vacatures

Wij zijn blijvend op zoek naar:

Account Manager Binnendienst (40 uur) m/v

Stebis BV is op zoek naar enthousiaste inventieve binnendienst accountmanager

De functie
Als accountmanager binnendienst ben je verantwoordelijk voor bestaande en het zoeken van nieuwe relaties. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor je eigen klantenset en je begeleidt het gehele traject, van pre-sales tot after-sales. Je geeft product- en prijsinformatie, sluit deals en bewaakt de omzet en marge. Op eigen initiatief onderhoud je de relatie met jouw contactpersonen en ga je op zoek naar prospects en maakt ze tot klant.

Je maakt een actieplan voor de groeigebieden van je klanten en denkt mee over nieuwe markten. Je luistert naar je klanten en inventariseert hun achterliggende wensen om de relatie uit te bouwen. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het behalen van het target en het succes van Stebis BV.

Vereisten
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en hebt een goede kennis van de Engels taal
 • MBO/HBO werk en denkniveau
 • Minimale leeftijd van 23 jaar
 • Ervaring in telefonische verkoop
 • Minimaal 2 jaar werkervaring is een Pre
 • Kennis van ICT producten is een pre
 • Er zijn doorgroei mogelijkheid naar buitendienst of specialisatie in productgroep of marktsegment
Heb je interesse in een uitdagende baan bij een dynamische- en groeiende organisatie Neem dan contact op met Reindert van Emst via 0344-640400 of stuur een mail naar info@stebis.nl en wij nemen contact met je op.PHP-programmeur m/v

Stebis BV is op zoek naar een PHP-programmeur die kan werken aan webapplicaties en websites. Je houdt je als PHP-developer bezig met het technisch ontwerpen en ontwikkelen van websites, webshops en applicaties op basis van PHP en MySQL talen en pakketten zoals Drupal en PrestaShop. Je denkt over en werkt mee aan efficiënte oplossingen.

Functie eisen PHP-programmeur
Je kunt zelfstandig projecten tot een goed einde brengen en je kunt goed communiceren in woord en geschrift. Je vindt het leuk om alleen aan een project te werken, maar ook om met anderen samen te werken. Daarbij ben je leergierig en kun je actief meedenken aan de beste oplossing voor onze verschillende website.

Je hebt ervaring met PHP, MySQL en JavaScript, Drupal/Prestashop (is een pré)

Wij bieden:
 • Een baan bij een groeiende groep van distributie bedrijven
 • Een ambitieuze en gemotiveerde organisatie
 • Aantal uren, minimaal 24, max 40 per week
 • Afwisselend werk aan verschillende projecten
 • Informele werkomgeving


Product / Salesmanager Netwerkproducten m/v

Op basis van een commercieel plan, pro-actief werken als salesmanager met de focus op netwerk- en communicatieproducten. De basis voor zijn/haar succes ligt in een degelijke, courante praktijkkennis van netwerken, communicatie, firewalls, koppelingen (VPN, wireless). Een deeltaak van de medewerker is dan ook om deze kennis up to date te houden en toe te passen als de technische dienst aanvullende kennis nodig heeft. Hoofddoel blijft door het juist informeren en onderhouden van een goede relatie met (potentiele) afnemers de overeengekomen omzet en margedoelstellingen te behalen.Voor alle functies geldt:
geboden wordt een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden overeenkomstig het niveau van de functie, doorgroeimogelijkheden binnen een dynamische en internationaal georiënteerde onderneming en een prettige werksfeer in een jong en enthousiast team.

Uw schriftelijke sollicitatie met curriculum vitae kunt zenden aan:

Stebis BV
Afdeling Personeelszaken
t.a.v. de heer R.W.T. van Emst
Morsestraat 40
4004 JP TIEL

of stuur een reactie per e-mail: R.W.T. van Emst

* Aquisitie naar aanleiding van bovenstaande vacatures wordt niet op prijs gesteld.